Historia

Gordigear grundades vid sekelskiftet i Australien, med en tysk produktutvecklingsavdelning. Från början designade och specificerade vi våra produkter för att motstå de oförlåtande förhållandena på den australiensiska kontinenten och vi levererar nu våra produkter till en global marknad. Utomhusprodukter som arbetar och överlever nedunder, kommer säkert att arbeta och överleva var som helst i världen. På senare tid har vi flyttat vårt huvudkontor från Australien till Tyskland, eftersom Europa har blivit vår största marknad.

Med över 20 års erfarenhet och ett globalt distributionsnätverk är vi övertygade om att vi kan möta våra kunders höga krav. Från början designade och specificerade vi våra produkter för att klara de oförlåtliga förhållandena på den australiska kontinenten. Utomhusprodukter som fungerar och överlever där, kommer säkert att fungera och överleva var som helst i världen.

Att hålla det enkelt

Gordigear tillverkar enbart släpvagntält, biltakstält, bil markiser och liknande föremål. Genom att inte komplicera saker och koncentrera oss på våra kärnprodukter tillåter det oss att bibehålla full kontroll över tillverkningsprocessen, från produktutveckling fram till kvalitetskontroll. Viktigast av allt, ger det oss tid att ägna åt kunderna och service. Vi kan våra produkter och är kända för att ta hand om våra kunder. Om du har några frågor angående Gordigear utrustning, tveka inte att kontakta oss när som helst via en av de metoder som finns på vår kontaktsida. Du är alltid välkommen att besöka oss på vårt lagerhus när det passar för en produktinspektion eller för en pratstund med oss.

» kontakta oss

Vi har reservdelar och tillbehör för alla våra artiklar på lager, så du kan köpa Gordigear produkter med försäkran om att få ut mesta möjliga av din investering i många år framöver.

Högre värde, inte kostnader

Den mest vanligaste frågan vi får är hur vi kan leverera en sådan hög kvalitet utrustning till ett så konkurrenskraftigt pris. Vårt svar är ganska enkelt: i allt vi gör, följer en filosofi av 'mervärde, inte kostnader'. För varje krona vi spenderar, granskar vi huruvida det tillför värde till produkten eller kundupplevelsen. Därför begränsar vi vår marknadsföring till ett relativt litet urval av mässor och istället förlitar vi oss på vårt goda rykte som reklam.

En betydande del av produktförbättringarna och utvecklingen är ursprungligen av befintliga Gordigear kunder. Vi lyssnar på vad du har att säga och vill höra från dig, vare sig du äger Gordigear utrustning eller ej.
Njut av naturen!

Ditt Gordigear Team

Den perfekta presentidén?

Vad sägs om en Gordigear presentkupong?

Ett träd per tält

Ta reda på hur ditt köp hjälper till att återställa planeten ...