Gordigear Tanami Plus tillägg är tillverkad av samma tyg som taktält yttertält. Den fäster via ett segel spår och dragkedja mekanism till tältet och består av fyra väggar (bakre väggen med flik för fordon tillgång) och en kraftig löstagbar golv (fäster via dragkedja). Alla öppningar är myggnät skyddade och kan vara helt stängda.

Även om Tanami Plus tillägg kan användas för samma ändamål som Tanami Base tillägg, är dess viktigaste fördel att det ger ytterligare sovplats för upp till två vuxna i en sluten och skyddad miljö. Naturligtvis finns det fördelar att ha taktält stegen inne i tilläggen, i synnerhet i regniga situationer. Dessutom är entrén och bil öppningar vertikalt förskjuten för att skapa en vattentät botten och hindrar regnvatten från att rinna in i tillägget, t.ex. underifrån bilen. Vi erbjuder även valfri höjd utökningar för att tillgodose exceptionellt höga inställningar.

Vi erbjuder denna produkt i två olika längder, 170 cm och 200 cm. Se till att beställa rätt längd för ditt fordon. För extra höga installationer har vi tillägg tillgängliga, se nedan. De lägger till 20 cm per förlängning.

 

köp nu

Tanami Plus 140 Tillägg (200cm längd) (ESS01)

frågor?

Om du har några frågor, vänligen kontakta oss.

kontakta oss

Kunder som köpte den här produkten köpte också:

Tillägg förhöjnings del Tanami 140cm (EXS1)
Tanami Plus 140 (ERT01)
Seam Tätningsmedel (GND01)
Impregnering spray (YIS01)

Den perfekta presentidén?

Vad sägs om en Gordigear presentkupong?

Ett träd per tält

Ta reda på hur ditt köp hjälper till att återställa planeten ...