Mere end andre virksomheder er campingvirksomheder afhængige af den store udendørs for at trives. Her på Gordigear forstår vi, at vores succes i sig selv er knyttet til sunde økosystemer, og naturligvis udgør miljømæssig bæredygtighed en del af vores DNA. Ligesom vores kunder er vi klar over, at camping ikke kun reducerer vores kulstofaftryk (for eksempel sammenlignet med helligdage, der involverer flyrejser), men også bringer folk tættere på naturen og fremmer miljøbevidsthed.

For at tage en endnu mere aktiv tilgang har Gordigear i samarbejde med Tree-Nation lanceret sin "One Tree Per Tent" -kampagne. For hvert telt, vi sælger, planter vi et træ. Der er et utal af ting, vi kunne have gjort, så hvorfor plante træer? Til at begynde med er det et meget følelsesladet og personligt valg. Alle os her på Gordigear Live og Love Camping, og der er en håndfuld scenarier, der er værdsat af mange og gør denne livsstil nogensinde så vanedannende. Vågner op til lyden af ​​rullende bølger på en afsondret strand. Oplever tavsheden af ​​en stjerne aften midt i en afsides afrikansk ørken. Falder i søvn til den raslende lyd af blade midt i de svingende træer i en skov.

Og det er denne sidste oplevelse, der bliver forstærket af den hævede indstilling af et køretøjsbaseret tagteltelt. Vi føler os meget hjemme blandt træerne, når de er ude i vores "mobile træhuse". Der er noget virkelig specielt ved at kigge ud af teltvinduet og blive mødt af en grinende Kookaburra. Noget virkelig specielt ved at se øje-til-øje fra din forhøjede position med en bi-eater i Black Forest. Noget virkelig specielt ved frugtflagermus, der kommer inden for armene rækkevidde på deres vespertine foderture. Det er ikke overraskende, at vi er så lidenskabelige med at bevare træer og skove.

Men det er mere end bare et touchy-feely valg. Det giver også god forretningsmæssig mening! Vi ser hvert plantet træ som en investering. En investering, der vil betale sig for mange kommende generationer. Træer er vores første våben mod klimaændringer. De fanger og opbevarer enorme mængder kulstof, hvilket reducerer CO2 i atmosfæren. Træer giver beskyttelse mod erosion og forbedrer jordkvaliteten. Skovrydning er en væsentlig årsag til oversvømmelse og den ødelæggende virkning, den har på menneskets og dyreliv globalt. Træer renser vand og giver det ilt, som vi alle har brug for at trække vejret og leve. De kaldes med rette planetens lunger. Træer leverer vigtig skygge, og skove overalt i verden er hjemsted for alle slags flora og fauna. Nogle truede, nogle afgørende for at generere medicinske forbindelser. Skove har vist sig at have en positiv indflydelse på den mentale velvære for dem, der hyppigt har dem. Kort sagt, et træ, der er plantet i dag, vil have en positiv indflydelse på os og vores miljø i årtier fremover.

Her på Gordigear er vi forelsket i tanken om, at kommende generationer kan slå lejr under et træ, som vi plantede i dag. Vi vil gerne takke alle vores kunder for at støtte vores drøm og give os mulighed for at foretage en positiv ændring. Tak fra bunden af ​​vores hjerter og glad camping!

Den perfekte gaveide?

Hvad med en Gordigear-gavekort?

Et træ pr. Telt

Find ud af, hvordan dit køb hjælper med at gendanne planeten ...