Den ideelle løsning til din families camping ture, vores trailer telt er lige så let kørende på vej som på et udfordrende off-road spor i den australske outback. Den er udstyret med en king-size madras, og på grund af dens modulære design, kan teltet udvides i henhold til hver enkelt kundes behov. Flere værelser kan tilsættes samtidigt for at opnå den ønskede telt størrelse og konfiguration.


Mange års erfaring i ekspeditionen industri blev indarbejdet i designprocessen, der kulminerede i et bedre produkt med mange enestående og patenterede funktioner. Vi bruger tunge ripstop poly-bomuld lærred og alle teltpløkker er lavet af slidstærkt aluminium og udstyret med griplock lukkemekanismer. Så sige farvel til ruster stålstænger og spinkle låseskruer! The Savannah teltvogn indeholder også et sølv-belagt tag med en overlegen lys reflexserende kapacitet som holder teltet meget køligere i løbet af de varmere måneder, og tilbyder fremragende UV-beskyttelse.

Endnu en karakteristisk egenskab ved vores teltvogn er dens revolutionerende vindue design. Gordigear har udviklet et system, der gør det muligt for de enkelte vinduer skal udskiftes, for eksempel hvis der er en tåre i en myggenet. Denne funktion er rettet mod professionelle camping trailer leje selskaber, men vil blive lige så værdsat af alle andre kunder. Derudover vores vinduer har et tredobbelt lag konfiguration, dvs. kan være helt lukket, lukket via PVC til regnfulde dage eller åbnes (myggenet beskyttet).

Den perfekte gaveide?

Hvad med en Gordigear-gavekort?

Et træ pr. Telt

Find ud af, hvordan dit køb hjælper med at gendanne planeten ...