Onze vouwwagen zorgt voor comfortabel kamperen, en is even goed inzetbaar aan zee als in het ruige terrein van de Australische outback; hij is de perfecte metgezel voor uw familie-uitstapje of vakantie. De tent is voorzien van een royaal bed en matras, en kan door het modulaire ontwerp worden uitgebreid. Meerdere ruimtes kunnen achterelkaar worden aangebouwd om de gewenste grootte en indeling te hebben.


Vele jaren ervaring in de outdoor-industrie zijn in het ontwerpen van de vouwwagen gestoken. Het resultaat is een superieur product met vele innovatieve en gepatenteerde kwaliteitskenmerken. We maken gebruik van een zwaar ripstop polyester-katoenen doek en de tentstokken van duurzaam aluminium zijn voorzien van griplock kliksluitingen. Weg dus met de roestende stokken met schroefverbinding! De Savannah vouwwagen heeft ook een zilver-gecoat dak met superieure lichtreflectie, die het koelhouden van de tent in de warmere maanden mogelijk maakt en meteen een uitstekende UV-bescherming biedt.

Een ander onderscheidend kenmerk van onze tent zijn de revolutionaire ramen. Gordigear heeft een systeem ontwikkeld dat het mogelijk maakt om losse ramen te vervangen, bijvoorbeeld vanwege een scheur in muskietengaas. Deze mogelijkheid is vooral handig voor professionele verhuurbedrijven, maar wordt ook gewaardeerd door onze andere klanten. Bovendien zijn onze ramen drielagig, dit betekent dat het raam volledig duister, lichtdoorlatend gesloten (via PVC) of open (met muskietengaas) kan zijn.

Het perfecte cadeau -idee?

Hoe zit het met een Gordigear cadeaubon?

Eén boom per tent

Ontdek hoe uw aankoop helpt de planeet te herstellen ...