Den idealiska lösningen för familje campingturer, vår släpvagntält passar likväl vid klassisk camping såsom i mer utmanande terräng. Den har en king size madrass, och tack vare sin modulära konstruktion, kan tältet utökas efter varje enskild kunds behov. Flera rum kan sättas samman för att uppnå önskad tältstorlek och konfiguration.


Många års erfarenhet i expedition branschen införlivades i designprocessen som kulminerar i en bättre produkt med många enastående och patenterade funktioner. Vi använder tunga ripstop polyester bomull tältduk och alla tältpinnar är gjorda av hållbart aluminium och utrustad med grepp lås mekanism. Så säg adjö till rostande stålstolpar och dåliga låsskruvar! Savannah släpvagntältet har även ett silverbelagd tak med överlägsen ljusreflektion, vilket gör det mycket svalare under varmare månader och erbjuder utmärkt UV-skydd.

En annan utmärkande egenskap hos släpvagntält är dess revolutionerande fönster design. Gordigear har utvecklat ett system som gör det möjligt för enskilda fönster att ersättas, till exempel om det finns en reva i en myggskärm. Denna funktion riktar sig till professionella uthyresbolag, men kommer att vara lika uppskattad av andra kunder. Dessutom har våra fönster en tre lager konfiguration, dvs. kan vara helt stängd, stängd via PVC för regniga dagar eller öppen (myggskärmen skyddas).

Den perfekta presentidén?

Vad sägs om en Gordigear presentkupong?

Ett träd per tält

Ta reda på hur ditt köp hjälper till att återställa planeten ...