Meer dan andere bedrijven vertrouwen kampeerbedrijven op het buitenleven om te gedijen. Hier bij Gordigear begrijpen we dat ons succes intrinsiek is gekoppeld aan gezonde ecosystemen en natuurlijk, duurzaamheid van milieu -duurzaamheid, deel uitmaakt van ons DNA. Net als onze klanten realiseren we ons dat kamperen niet alleen onze CO2 -voetafdruk vermindert (bijvoorbeeld in vergelijking met vakantie met vliegreizen), maar ook mensen dichter bij de natuur brengt en milieubewustzijn bevordert.

Om een ​​nog actievere aanpak te volgen, heeft Gordigear, in samenwerking met boom-natie, zijn campagne "One Tree Per Tent" gelanceerd. Voor elke tent die we verkopen, planten we een boom. Er zijn talloze dingen die we hadden kunnen doen, dus waarom bomen planten? Om te beginnen is het een zeer emotionele en persoonlijke keuze. We zijn allemaal hier bij Gordigear Live en Love Camping en er zijn een handvol scenario's die door velen worden gekoesterd en deze levensstijl ooit zo verslavend maken. Wakker worden met het geluid van rollende golven op een afgelegen strand. Het ervaren van de stilte van een sterrennacht in het midden van een afgelegen Afrikaanse woestijn. In slaap vallen met het ritselende geluid van bladeren temidden van de zwaaiende bomen van een bos.

En het is deze laatste ervaring, die wordt versterkt door de verhoogde instelling van een voertuiggebaseerde daktent -tent. We voelen ons erg thuis bij de bomen, wanneer we op weg zijn in onze "mobiele boomhuizen". Er is iets heel speciaals aan het turen van het tentraam en worden begroet door een lachende kookaburra. Iets heel speciaals over het zien van oog in oog van je verhoogde positie met een bijeneter van het zwarte bos. Iets heel speciaals aan fruitvleermuizen die binnen armen komen, reiken op hun vestine foerageerreizen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat we zo gepassioneerd zijn in het behoud van bomen en bossen.

Maar het is meer dan alleen een gevoelige keuze. Het is ook zakelijk logisch! We zien elke geplante boom als een investering. Een investering die voor vele toekomstige generaties zal afbetalen. Bomen zijn ons nummer één wapen tegen klimaatverandering. Ze vangen en slaan massale hoeveelheden koolstof op en verminderden waardoor CO2 in de atmosfeer wordt verminderd. Bomen bieden bescherming tegen erosie en verbeteren de bodemkwaliteit. Ontbossing is een belangrijke oorzaak van overstromingen en het verwoestende effect dat het heeft op het menselijk en dierenleven wereldwijd. Bomen zuiveren water en zorgen voor de zuurstof die we allemaal nodig hebben om te ademen en te leven. Ze worden terecht de longen van de planeet genoemd. Bomen bieden vitale schaduw en bossen over de hele wereld zijn de thuisbasis van allerlei flora en fauna. Sommige bedreigd, sommige essentieel voor het genereren van medische verbindingen. Bossen hebben aangetoond dat ze een positieve invloed hebben op het mentale welzijn van degenen die ze bezoeken. Simpel gezegd, een boom die vandaag is geplant, zal de komende tientallen jaren positief gevolgen hebben voor ons en onze omgeving.

Hier bij Gordigear zijn we verliefd op het idee dat toekomstige generaties kunnen kamperen onder een boom die we vandaag hebben geplant. We willen al onze klanten bedanken voor het steunen van onze droom en ons in staat stellen een positieve verandering aan te brengen. Bedankt uit de grond van ons hart en Happy Camping!

Het perfecte cadeau -idee?

Hoe zit het met een Gordigear cadeaubon?

Eén boom per tent

Ontdek hoe uw aankoop helpt de planeet te herstellen ...