"Vad kan jag säga om Gordigear-taktältet ... det är över åtta år gammalt och jag köpte det begagnat i Sydney; de enda orden jag kan komma på är exceptionella, välgjorda och perfekta. Vi har använt den i tre veckor utanför banan i Simpsonöknen, tre veckor i södra Australien och nedför Googs Track plus många andra helgresor - några svåra - den har fungerat felfritt."

Gerald M, Australien

 

"Onze 165 cm brede daktent heeft zeker veel doorstaan: 40 graden in de verzengende hitte van Zuid-Europa, langdurige regenval, een orkaan in Noord-Afrika en vriestemperaturen in de woestijn."

Gerold H, Tyskland

 

"Vores tur gav os mulighed for at validere teltet under alle forhold! Koldt og vådt den første nat, efterfulgt af en meget stærk vind, ledsaget af en storm og et lyn, der falder lige ved siden af ​​os et øjeblik! Kort sagt, vi validerer!"

Ambre C, Frankrig

 

"Jeg elsker teltet. Jeg så en masse videoer og lavede min research, før jeg besluttede mig for dit produkt."

Kenny G, USA

 

"Vores virksomhed er involveret i eventyrturisme i alt terræn, og vi udfører 4x4-ture i Portugal, Spanien og Marokko. Jeg er meget glad for det fantastiske Gordigear udstyr."

Aventura Norte, Portugal

 

"Jeg er lige kommet tilbage fra en fire ugers/12500 km tur på tværs af Queensland, Northern Territory og Western Australia. Og jeg er glad for at kunne fortælle, at mit telt har holdt ret godt. Turen omfattede omkring 3500 km på grusveje."

Alexander Z, Australien

 

"Jeg elsker den komplette opsætning, og teltet er fantastisk at sove i med en meget behagelig madras."

John-Patrick Q, Storbritannien

 

"Vores Gordigear telt var FANTASTISK! Vi brugte 10 uger på at rejse gennem South Australia, Northern Territory og Queensland, før vi tog tilbage til Tassie. Vi havde koldt, varmt, blæsende, regnfuldt, fugtigt, tørt ... you name it, vi havde det! Og vores Gordigear-ting var udødelig! Da vi kørte Oodnadatta-banen havde vi vinde næsten 100 km i timen i et par dage, støvstorme, som jeg aldrig har set, og vores lille telt fik aldrig en tåre! Vi så masser af andre tagtelte med skader, men ikke os! Mange tak for at lave så godt udstyr, det gjorde vores tur fantastisk."

Julie T, Australien

 

"Hilsen fra Island. Teltet har været fantastisk."

Kristinn Þeyr M,

 

"Det var en fantastisk uge med Savannah i august 2019, og vi havde alt fra storm, tordenvejr, regn og sol. Teltet var altid skudsikkert og alt var super tørt indeni. Følte mig meget sikker og komfortabel i Savannah. Vi er virkelig tilfredse med Gordigears service og produkter."

Michel V B, Tyskland

 

"Vi ønskede at teste tagteltet i tre dage i bjergene og høje regioner i de karniske alper i Friuli. Jeg må sige, at jeg er helt vild. Den har allerede tålt kraftig vind og fem timers intens nedbør på en af vores campingpladser (Monte Palauro, ca. 2000 m over havets overflade) uden problemer."

Norbert F, Italien

 

"Vi nød at se de fleste dele af Australien, først i et Gordigear Rooftop -telt og derefter i et Gordigear Savannah trailertelt. Jeg er meget taknemmelig for din fremragende backup -service og den samlede kvalitet af Gordigear -produkter. Jeg har set snesevis af forskellige tagtelt og trailer -telte, og jeg synes, Gordigear er simpelthen de bedste."

Beat O, Australien

Den perfekte gaveide?

Hvad med en Gordigear-gavekort?

Et træ pr. Telt

Find ud af, hvordan dit køb hjælper med at gendanne planeten ...