Dit is de 2,5 m versie van dit product.

Onze Gumtree tentruimte heeft hetzelfde eenvoudige systeem als de meeste Gordigear producten en is dus kant-en-klaar in slechts een paar minuten. Hij biedt privacy en beschutting tegen de elementen, en de tentruimte maakt van uw luifel een droge en veilige woon-, slaap- of opslagruimte die altijd en overal beschikbaar is.

In combinatie met de waterafvoermogelijkheden van de luifel zelf voegt hij comfort en beschutting toe wanneer je reis met minder zonnige dagen te maken krijgt. Hij heeft vier zijden plus het dak en samen met het verwijderbare grondzeil ontstaat een volledig omsloten ruimte. De tentruimte is niet vrijstaand, maar heeft een Gumtree luifel nodig.

De Gumtree tentruimte beschikt over twee deuren, een grote klep aan de achterwand om in de auto te komen en een panoramaraam. Venster en deuren zijn voorzien van horren en zorgen voor de ventilatie. Er is een luchtlaag tussen de luifel en het dak van de tentruimte, waardoor de tent zelfs koeler te houden is in de zomer. De vloer wordt vastgeritst en kan worden verwijderd als de tentruimte wordt gebruikt als ​​kampeerdouche om het geheel gemakkelijk schoon te kunnen maken. Het panoramavenster kan zowel van binnenuit als van buitenaf gesloten worden, dus je hoeft de tent niet te verlaten als het begint te regenen.


 

nu kopen

Gumtree 2,5 m tentruimte (TW25)

vragen?

Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op.

contact

Klanten die dit product kochten, kochten ook:

Uitbreiding tentkamer 250cm (TWE25)
Gumtree: 2,5 m (CA25)
Impregnatiespray (YIS01)
Smerende spray (YGS01)

Het perfecte cadeau -idee?

Hoe zit het met een Gordigear cadeaubon?

Eén boom per tent

Ontdek hoe uw aankoop helpt de planeet te herstellen ...