Vedligeholdelse

Som med enhver telt, anbefales det at foretage en grundig våd lærredet og lad det tørre, før første brug. Gentag op til tre gange for at sikre forsegling af sømmene. Hvorvidt lærredet skal lukkes eller ej, afhænger i høj grad af, hvor meget du bruger teltet. Vi har kunder, der har rejst i månedsvis, ved hjælp af deres Gordigear telt hver dag og de stadig synes, at det er lige så vandtæt som den dag, de købte den. Men det er en god ide at forsegle det, hvis teltet er i hyppig brug, især i våde forhold. Kun udnytte kvalitet beskyttende agent fra din lokale camping / udendørs butik eller køre en blok af bivoks omkring sømmene for at puste nyt liv i sømmen beskyttelse.

Rengør med kun koldt vand. En børste kan anvendes, hvis det kræves. Brug ikke kemikalier, sæbe eller rengøringsmidler. Ved hjælp af en silicium spray på alle lynlåse fra tid til anden vil forlænge deres liv.

Du kan pakke sammen din Gordigear telt eller markise når de er våde og åbne den igen flere timer eller dage senere. Hvis du gør det, skal du sørge for, at det tørrer helt, når genåbning. Vi anbefaler, at du altid bør sikre, at dit telt eller markise er tørt, hvis det er pakket op i længere tid for at forhindre mug. Selvom vores materiale er mug resistent, er det stadig kan udvikle mug, hvis den opbevares vådt i længere perioder.

Reparere

Mindre tårer er nemme at reparere og bør foretages, inden de bliver større. Du skal blot rengøre området omkring tåre, sørg for, at det er tørt og generøst anvende klud eller stof reparation tape på begge sider af tåre. Så udjævne kanterne af båndet, pels dem med sømtætningsmiddel og vent til sealer er tørret.

Store tårer og huller kræver syning, dvs. nødvendiggøre en syl og vokset tråd. Rengør området omkring tåre og lad det holdes tørre. Skær to lignende størrelse patches af stof, mindst 5 cm større end reparationsområdet. Telt stof er normalt under moderat stress, så det betaler sig at tage en bevidst strategi og ikke bare måle tæt nok. Før syning patches onto teltet stof, skal du sørge tegner sig for vandet løbe ud. Du ønsker ikke at danne kanaler, der kan holde vand, hvilket i sidste ende vil føre til en utæt telt. Påfør sømtætningsmiddel til den ene side af hver lap og vente på at det bliver tacky. Placer et plaster på hver side af reparationen området og udglatte rynker. Helt sy rundt i kanten af ​​lapperne i en tæt zigzag mønster og anvende sømtætningsmiddel til omkredsen af ​​plasteret, både indenfor og udenfor. Påfør sømtætningsmiddel til alle andre syninger og overlapninger og vente, indtil tør.

Utætheder omkring sømme kan standses eller forebygges ved blot at anvende sømtætningsmiddel på og omkring sømmen. Sørg for, at området er tørt og rent, før du anvender sealer og lad det tilstrækkeligt tørre ud bagefter. Gentag indtil lækage forsvinder.

Grommet udskiftning kræver en bøsning setter. Beskadigede tyller eller revner omkring øskner kræve udskiftning. Klip bøsningen, og sørg for du fjerner så lidt lærred som muligt. Dæk hullet med et plaster som pr instruktionerne ovenfor. Brug grommet setter at placere nye grommet og anvende sømtætningsmiddel omkring kanterne af den nye bøsning.

Det meste af tiden opstår de ovennævnte problemer, når der anvendes for stor kraft. Ingen af ​​vores produkter kræver kraft, der skal oprettes eller demonteres. Er du i tvivl, så kontakt os og spørge. Som en sikkerhedsforanstaltning, anbefales det at tage en lille reparationssæt med dig, når du går camping. Som et minimum skal kittet indeholde sømtætningsmiddel, reparation klud og patches, en syl og vokset tråd.

Hvis du ikke er komfortable at foretage en reparation selv, skal du kontakte en specialist.

Den perfekte gaveide?

Hvad med en Gordigear-gavekort?

Et træ pr. Telt

Find ud af, hvordan dit køb hjælper med at gendanne planeten ...