Daintree -bilagan tar taktältbilagor till nästa nivå. Den har alla funktioner du kan förvänta dig av en Gordigear -bilaga, till exempel ett avtagbart golv, fordonsåtkomst genom en bakre vägglucka, insektsäkra skärmar och högkvalitativa material. Så du kan sova ytterligare campare, lagra utrustning eller ställa in ditt förändringsrum och lägerdusch utan att behöva oroa dig för elementen eller campside -grannarna.

Men Daintree -bilagan gör så mycket mer. Stora öppningar på alla tre sidor kan användas som dörrar eller helt inneslutna, så att du kan ange tältet från vilken riktning som krävs, en mycket praktisk funktion om du använder en fordonsmark med ditt taktält. Dörrflikarna tappar upp som markiser (poler ingår), vilket ger ytterligare skugga på soliga dagar. En genial ärmdesign gör det möjligt att justera bilagets höjd för fordonshöjder mellan 185 cm - 205 cm. För ännu högre installationshöjder finns tillägg tillgängliga. Huvudtältets panoramafönster är design för att extrahera varm luft, så bilagan kan nu också användas som en plats att laga, utan att ångor kommer in i sovrummet. Liksom med alla våra produkter sätter Daintree -bilagan på några minuter och, när de inte används, lagrar i en lagringsväska i ryggsäcken.

Vi erbjuder denna produkt i olika bredder: 140 cm, 165 cm, 180 cm och 220 cm. Se till att du beställer rätt storlek för dina behov.

 

köp nu

Daintree 180 Tillägg (DSS18)

frågor?

Om du har några frågor, vänligen kontakta oss.

kontakta oss

Kunder som köpte den här produkten köpte också:

Daintree 180 (DTR18)
Impregnering spray (YIS01)
Spider & Bird Droppings Remover (YSE01)

Den perfekta presentidén?

Vad sägs om en Gordigear presentkupong?

Ett träd per tält

Ta reda på hur ditt köp hjälper till att återställa planeten ...