De Daintree -bijlage brengt de bijlage van het daktent naar het volgende niveau. Het heeft alle functies die u zou verwachten van een Gordigear -bijlage, zoals een verwijderbare vloer, voertuigtoegang via een achterwandluik, insectenbestendige schermen en hoogwaardige materialen. U kunt dus extra kampeerders slapen, apparatuur opslaan of uw kleedkamer en kampdouche opzetten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de elementen of buren aan het kamp.

Maar de Daintree -bijlage doet zoveel meer. Enorme openingen aan alle drie de zijden kunnen worden gebruikt als deuren of volledig ingesloten, zodat u de tent kunt betreden vanaf welke richting nodig is, een zeer handige functie als u een voertuigwil gebruikt met uw daktentop. De deur klapt op als luifels (palen zijn inbegrepen) en bieden extra schaduw op zonnige dagen. Met een ingenieus mouwontwerp kan de bijlagehoogte worden aangepast voor voertuighoogten tussen 185 cm - 205 cm. Voor nog hogere installatiehoogtes zijn extensies beschikbaar. Het panorama -venster van de hoofdtent is ontwerp om hete lucht te extraheren, dus het bijgebouw kan nu ook worden gebruikt als een plek om te koken, zonder dampen die de slaapcompartement binnenkomen. Zoals bij al onze producten, stelt de Daintree -bijlage binnen enkele minuten op en slaat, wanneer niet in gebruik, op in een opbergzak met een rugzak.

We bieden dit product in verschillende breedtes aan: 140 cm, 165 cm, 180 cm en 220 cm. Zorg ervoor dat u de juiste maat voor uw behoeften bestelt.

 

nu kopen

Daintree 220 voortent (DSS22)

vragen?

Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op.

contact

Klanten die dit product kochten, kochten ook:

Daintree 220 (DTR22)
Impregnatiespray (YIS01)
Spinnen- en vogelpoepverwijderaar (YSE01)

Het perfecte cadeau -idee?

Hoe zit het met een Gordigear cadeaubon?

Eén boom per tent

Ontdek hoe uw aankoop helpt de planeet te herstellen ...