Den Gordigear Tanami Plus bilag er lavet af det samme stof som tag teltet oversejlet. Det lægger via et sejl spor og zip mekanisme til teltet og består af fire vægge (tilbage væg med klap for adgang køretøj) og en kraftig aftagelig gulv (tillægger via zip). Alle åbninger er myggenet sikret og kan helt lukket.

Selvom Tanami Plus bilag kan bruges til samme formål som Tanami Base bilaget, dens vigtigste fordel er, at det giver ekstra soveplads til op til to voksne i et lukket og beskyttet miljø. Selvfølgelig har taget telt stigen inde i bilaget har sine fordele, især i regnfulde situationer. Desuden er indgang og bil adgangsåbninger lodret forskudt for at skabe en vandtæt bund og forhindre regnvand i at strømme ind bilaget, f.eks fra undersiden af ​​bilen. Vi tilbyder også valgfri højde udvidelser at tage højde for usædvanligt høje opsætninger.

Vi tilbyder dette produkt i to forskellige længder, 170 cm og 200 cm. Sørg for at bestille den korrekte længde for dit køretøj. For ekstra høje installationer har vi udvidelser tilgængelige, se nedenfor. De tilføjer 20 cm pr. Udvidelse.

 

køb nu

Tanami Plus 165 Bilag (200cm længde) (ESS16)

spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, skal du komme i kontakt med os.

kontakt os

Kunder, der købte dette produkt, købte også:

Bilag Højde Extension Tanami 165cm (EXS16)
Tanami Plus 165 (ERT16)
Imprægnering spray (YIS01)
Spritz-imprægneringsmiddel (YSI01)

Den perfekte gaveide?

Hvad med en Gordigear-gavekort?

Et træ pr. Telt

Find ud af, hvordan dit køb hjælper med at gendanne planeten ...