De Gordigear Tanami Plus voortent is gemaakt van dezelfde stof als de buitenkant van de daktent. Hij wordt met een schuifprofiel aan de tent vastgeritst en bestaat uit vier wanden (achterwand heeft doorloop om in auto te komen) en een grondzeil voor zwaar gebruik (aan te ritsen). Alle openingen zijn met muskietengaas en kunnen volledig dicht.

Hoewel de Tanami Plus voortent kan worden gebruikt voor dezelfde doeleinden als de Tanami Base voortent is het belangrijkste voordeel dat hij extra slaapruimte voor maximaal twee volwassenen in een gesloten en beschermde omgeving biedt. De daktentladder in de voortent hebben heeft zijn voordelen, met name in regenachtige omstandigheden. Bovendien zijn entree en doorlopen naar de auto verhoogd om waterafdichting te creëren en te voorkomen dat regenwater de voortent instroomt, bv. van onder de auto. Wij bieden ook extra hoogte-uitbreidingen in diverse hoogtes.

We bieden dit product in twee verschillende lengtes, 170 cm en 200 cm. Zorg ervoor dat u de juiste lengte voor uw voertuig bestelt. Voor extra hoge installaties hebben we extensies beschikbaar, zie hieronder. Ze voegen 20 cm per extensie toe.

 

nu kopen

Tanami Plus180 voortent (170cm lengte) (ESS87)

vragen?

Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op.

contact

Klanten die dit product kochten, kochten ook:

voortent hoogte-aanpassing Tanami 180cm (EXS18)
Tanami Plus 180 (ERT18)
Impregnatiespray (YIS01)
Spritz-impregneermiddel (YSI01)

Het perfecte cadeau -idee?

Hoe zit het met een Gordigear cadeaubon?

Eén boom per tent

Ontdek hoe uw aankoop helpt de planeet te herstellen ...