Alle nye produkter købt direkte fra Gordigear er dækket af en 24-måneders garanti, der dækker alle dele og arbejdskraft. Nogle produkter leveres med en længere garantiperiode; se specifikationerne for et bestemt produkt for yderligere oplysninger. Hvis dit produkt har en defekt som følge af almindelig brug, vil vi reparere varen med reservedele efter behov. For fejl, der kan fastsættes af lægmand, kan vi vælge efter vores skøn at bare give delene. Godkendelse til at returnere en vare under garanti skal ydes, inden en vare returneres. Vi kan kræve, at ansøgeren til email fotos skildrer skyld for krav vurdering. Krav på arbejdskraft omkostninger afholdt af ansøgeren til fjernelse, ombygning eller installation vil ikke blive indgået. Fragt omkostninger for returnering af produktet eller at udskifte produktet påhviler sagsøger; at finde ud af om det særlige tilfælde af indre tyske forretningstransaktioner, bedes klik her.

Vores varer kommer med garantier, der ikke kan udelukkes ifølge Australian Consumer Law. Du har ret til en erstatning eller tilbagebetaling for en større fejl og erstatning for ethvert andet rimeligt forudsigelig tab eller skade. Du har også ret til at have varerne repareret eller udskiftet, hvis varerne ikke er af acceptabel kvalitet, og fejlen ikke udgør en større fejl. Denne garanti dækker ikke skader forårsaget af forsømmelse, ændring, misbrug eller uretmæssig installation af produktet. Kosmetiske defekter og slitage er også udelukket fra garantien. Efter vores skøn kan vi vælge at i stedet for at reparere produktet eller levere reservedele til enten erstatte det oprindelige produkt med en af ​​samme eller lignende type eller refundere beløb svarende til købsprisen det oprindelige produkt (eksklusive udgifter til porto og håndtering). Alle returvarer til Gordigear skal sendes via en sporbar post eller kurertjeneste.

Vi accepterer ikke ansvar for sekundære skader i forbindelse med fejl på produktet eller skade til nogen person (er) eller ejendele. Vi vil ikke være ansvarlig for kommerciel tab på grund af produktfejl. Selv om der er gjort alt for at sikre, at oplysninger meddelt i trykte, digitale og anden form er korrekt, må vi fralægge sig ansvaret for krav baseret på misinformation. Generelt, hvis dit Gordigear produkt udvikler en fejl, bedes du komme i kontakt med os (klik på 'Kontakt os' for kontaktoplysninger for dit land). Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Alle vores forsendelser er transit forsikret. Hvis din levering ankommer i en beskadiget tilstand, skal du ikke modtage forsendelsen, rådgive kurer herom og komme i kontakt med os med det samme. Transit forsikring kan ikke kræves til accepterede leverancer.

Den perfekte gaveide?

Hvad med en Gordigear-gavekort?

Et træ pr. Telt

Find ud af, hvordan dit køb hjælper med at gendanne planeten ...